Croissant cu ciocolata

de Denissa in Prajituri, 17 Ian 2013 | 8640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 gr ciocolata (cu lapte, amaruie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu ciocolata:

Aluatul foietaj se dezgheata in frigider.

Se intinde pe masa de lucru si se taie in forma de triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune ciocolata maruntita (circa 1 lingurita).

Se coc in cuptorul preincalzit pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]