Crenvusti in aluat

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 10426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • aluat foietaj
  • cascaval
  • chimen
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Se decongeleaza aluatul de foietaj, apoi se taie fasii suficient de lungi cat sa invelesca crenvustii. Se pune cate un crenvusti pe fiecare fasie si se ruleaza astfel incat sa se inchida bine.

Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi se presara deasupra seminte de chimen sau susan. Se dau la cuptorul incalzit la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Cris2711 1

11.01.2013, 23:46

super arata,mersi de idee

Sim0na 1

12.01.2013, 12:17

Crenvusti sunt taiati pe jumatate si umpluti cu cascaval, nu?
Tare bine mai arata..

ella 87 1

12.01.2013, 23:37

da cu o fasie de cascaval is asa rapizi de facut dar si de infulecat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremwursti in bacon si aluat de foietaj