Crap pe pat de legume, la cuptor

de oanapl in Crap / Caras, 22 Noi 2020 | 5073 vizualizari

 

Un preparat sănătos care a fost pe placul familiei mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap
  • 1 lămâie
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • 2 căței usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • Sare
  • condiment de pește
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe pat de legume, la cuptor:

Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se spală legumele, se curăță, se taie felii și se pun în tavă.

Se spală peștele și se usucă cu șervețele de bucătărie. Se unge cu ulei de măsline și se asează peste legume. Se presară sare și condiment de pește și se pun câteva felii de lămâie peste pește. Usturoiul curățat se taie felii și se pun în interiorul peștelul. Se presară sare și condiment și în interior.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 50 de minute,

Se servește cald cu legume și cu zeamă de lămâie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe pat de legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap ardelenesc