Crap cu sos quark picant

de mihaelar63 in Crap / Caras, 16 Mai 2012 | 5230 vizualizari

 

Crema quark este un sortiment de branza proaspata .Am ales sa o folosesc la un sos racoros dar picant ce sa insoteasca rondele de crap la cuptor . Factorul decisiv al alegerii acestei creme a fost curiozitatea[ nu am folosit niciodata asa ceva ] dar si continutul redus in grasimi :0.2%.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele crap
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lamaie -zeama
  • sare
  • 1 lingurita boia ardei dulce

Pt sos :

  • 1 cutie crema quark
  • 1 lingura mustar frantuzesc Smak
  • 1 lingura mustar frantuzesc Kamis [ acesta e doar bobite]
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita piper rosu
  • ardei rosu si praz pt . decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos quark picant:

  1. Rondelele de crap spalate se amesteca intr-un bol mare cu zeama de lamaie , uleiul de masline  sare si boiaua rosie .
  2. Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor 30 min .[ este gata cand incepe sa se rumeneasca ]
  3. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos .
  4. Serviti crapul cald insotit de sosul picant si decorat cu legume proaspete .
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos quark picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Alinutza80 1

16.05.2012, 19:35

wow ce bunatate aici

elucubratiiculinare 1

16.05.2012, 20:20

imi place orice peste, dar sosul tau imi lasa gura........

mirela0911 1

16.05.2012, 21:37

Ce deliciu ai facut Mihaela!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde