Crap cu sos de rosii

de Miha in Crap / Caras, 25 Iun 2009 | 7505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati crap
  • 3 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare,piper,cimbru
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.

Se adauga uleiul si vinul alb si se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste pestele.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

onuta 1

22.11.2010, 13:13

mama ce bine arata 5 furcu

MotanLaOale 1

22.11.2010, 15:04

super bun

RuxyRux 1

22.11.2010, 19:12

Excelenta reteta si prezentare Miha!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de crap picante, la teflon, special pentru Ruxy