Cous cous cu legume

de mihasara in Salate, 26 Oct 2015 | 3814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g cous cous
  • 200g ciuperci din conserva
  • 250g legume congelate
  • 1 ceapa
  • sare, piper, ulei
  • putin patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu legume:

  1. Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert.
  2. Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc.
  3. Taiem marunt ceapa si o calim in jur de 3 minute pana ncepe sa devina transparenta.
  4. Adaugam ciupercile taiate marunt si le calim si pe ele 3 minute.
  5. A venit randul legumelor congelate si pe ele le calim 3-4 minute.
  6. Intre timp noi am fiert cuscus-ul conform instructiunilor de pachyet, il strecuram si il adaugam in tigaie.
  7. Amestecam sa nu se prinda de fundul tigaii si lasam sa se prajeasca putin si sa imprumute aroma de la legume. 
  8. Stingem focul si potrivim de sare si piper.
  9. Presaram patrunjel verde.
  10. Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]