Cotlete de miel cu sos

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2015 | 5605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cotlete de miel
  • sare, piper alb macinat ,
  • vin alb,
  • cimbru verde,
  • usturoi
  • o lingura untura
  • 2 linguri pudra demiglasse
  • 1/s cutie de smantana dulce
  • 5 carofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de miel cu sos:

Cotletele de miel se tempereaza cu sare, piper alb si vin alb. Tocam fin cimbru verde si lasam asa cca o ora.

Cartofii ii taiem felii subtiri si ii prajim in ulei; sescot pe un servetel de hartie absorbant.

Carnea se pregateste inainte de a fi servita la masa, sa fie fierbinte. Intr-o tigaie am pus untura la incins si am prajit carnea pe ambele parti. Deoarece cotletele de miel sunt mici si nu au multa carne am pus 5 bucati de persoana. Nu le lasam mult in tigaie - mie personale imi plan mai nefacute, sa fie de culoarea roza in mijloc. Le scoatem si in grasimea lasata punem sosul facut din praful demiglasse amestecat cu apa rece. Amestecam pana se ingroasa si apoi punem smantana dulce. Mai adaugam putin cimbru verde si apooi turnam sosul peste cotlete. 

Servim cuc artofii prajiti si alaturi de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

11.05.2015, 08:40

ce bunatate , si ce prezentare

cristeena20 1

11.05.2015, 11:41

Multumesc mult tuturor!!

Ksenya 1

12.05.2015, 07:02

ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]