Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric

de Bya Ralu in Porc, 24 Iul 2016 | 6211 vizualizari

 

Turmericul ii da un gust foarte bun si o culoare deosebita!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 cana pasta de rosii
  • apa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • 1/2 lingurita turmeric
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric:

Intr-o tigaie punem cotletul de porc condimentat pe ambele parti cu vegeta si piper,punem ulei de masline,lasam cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti.

Punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba putin carnea.

Intr-o alta tigaie punem usturoiul strivit in ulei de masline,adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razaatoare.

Dupa cateva minute adaugam pasta de rosii turmericul,piper si putina vegeta si subtiem cu putina apa.

Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba si sa scada putin sosul.

Punem carnea peste sosul de rosii,impreuna cu zeama in care a fiert,acoperim si lasam la foc mic sa fiarba.

La sfarsit adaugam putin patrunjel proaspat tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai