Cotlet de porc cu sos de ciuperci

de Roda in Porc, 6 Mai 2009 | 10464 vizualizari

 

Am gatit astazi acest preparat, folosind o reteta adusa recent din Anglia. Este simplu de bucatarit si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • ½ lingura boia de ardei
  • ½ lingura usturoi pudra
  • ¼ lingura busuioc uscat sau cimbru uscat,
  • 4 cotlete de porc dezosate
  • 1 lingura ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 ceapa feliata
  • 1 pachet supa –crema de ciuperci (din comert)
  • ½ cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de ciuperci:

1.Se freaca cotletele de porc  cu un  amestec facut din boia de ardei, sare, piper, usturoi pudra si busuioc uscat, apoi se frig in ulei fierbinte cca. 10 minute pana se rumenesc. Se adauga ceapa si se continua frigerea pana si ceapa se inmoaie. Se adauga laptele amestecat in prealabil cu continutul pachetului de supa –crema de ciuperci  si se lasa 2-3 minute sa fiarba.

2.Cotletele se iau de pe foc si se servesc cu garnitura de orez fiert, mazare verde sau morcovi sotati si un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pastai cu muschiulet de porc