Cotlet de porc cu legume, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 22 Apr 2013 | 11648 vizualizari

 

Ador ciupercile, sotul si baietelul apreciaza carnea. Cu aceasta mancarica am impacat pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc;
  • 500 gr. ciuperci champignon proaspete;
  • 2-3 morcovi;
  • 6-8 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • 2 foi de dafin;
  • cimbru;
  • putin ulei;
  • 1 cana cu vin alb sec;
  • 1 cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume, la cuptor:

Cotletul de porc il taiem in felii potrivite ca si grosime. 

Taiem ciupercile in bucati potrivite, morcovii rondele si feliem 2 catei de usturoi.

Intr-o tava punem putin ulei, adaugam morcovii si cei 2 catei de usturoi taiati feliute.

Adaugam bucatile de carne. Deasupra asezam ciupercile, foaia de dafin, cimbrul, potrivim de sare si piper.

Adaugam cana de vin si o cana de apa.

Lasam la cuptor aproximativ o ora, verificam daca este facuta carnea dupa care adaugam restul de usturoi ramas, pisat si amestecam usor.

Mai lasam la cuptor maxim 3-5 minute. 

TIPS-URI

1

puteti adauga si alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]