Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor

de divainbucatarie in Oaie, 28 Mar 2011 | 13838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de berbecut
  • rozmarin
  • cimbru
  • menta
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor:

Verdeturile le zdrobim in mojar impreuna cu un catel de usturoi, apoi le frecam cu sare si ulei de masline. Ungem cotlete de berbecut cu aceasta marinata, le punem intr-un vas cu capac, sau chiar o punga pe care o legam la gura si, le lasam minim 5 ore la frigider – eu le-am lasat o noapte la rece...

Punem cotlete marinate intr-un vas termorezistent. Le vom stropi cu ulei de masline si vin alb, saram si piperam, punem usturoi tocat, acoperim totul cu o folie de staniol si le dam la cuptor.

Le coacem la 200°C timp de o ora, apoi scoatem staniolul si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa 30 de minute de cand le punem in cuptor putem sa le intoarcem pe cealalata parte si sa mai punem cateva fire de verdeata, apoi punem staniolul la loc.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta