Cotlet aromat

de vero_closca in Porc, 13 Apr 2010 | 4901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet de porc dezosat
  • sare
  • piper colorat
  • cimbru
  • menta uscata
  • oregano
  • putin praf de usturoi
  • 2-3 linguri unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet aromat:

Carnea se spala si se usuca cu un servet si se taie in 8 felii.se presara cu condimentele amestecate si se rumeneste in unt pe ambele parti pana devine aurie,la foc mediu...nu trebuie prajita prea tare.

Se serveste cu cartofi prajiti,salata(de varza,de rosii)...

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tava alla Claudiu