Cosulete de Paste

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 4492 vizualizari

 

Cosulete pline de culoare si veselie pe masa de Paste.
Asa se poate pregati un aperitiv gustos, rapid si haios :)

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii potrivite
  • 200 gr. branza telemea
  • 300 gr. smantana
  • ardei gras (manerele cosuletelor)
  • castravete
  • patrunjel
  • morcov (decor floricele)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de Paste:

Se spala rosiile si se taie cate un capac pe partea superioara, apoi se scoate miezul cu ajutorul unei linguri.

Branza se da prin razatoarea mare si se amesteca cu smantana.

Se umple fiecare rosie cu compozitia de branza, se taie fasii de ardei gras din care se fac manerele cosuletelor, apoi se aseaza frunze de patrunjel si felii de castravete pentru decor.

Tot pentru decor - floricele din morcov.

Paste Fericit !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec dietetic cu sos de iaurt cu menta