Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana

de alilianaa in Porc, 14 Iul 2013 | 4799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g costita afumata
  • 6 cepe rosii
  • sare, piper dupa gust
  • 200 g smantana
  • 30 g zahar
  • 30 g otet balsamic
  • 30 g ulei
  • 30 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana:

Costita o portionam si o tragem la tigaie pret de 5-7 minute. Se scoate pe o farfurie. Ceapa care a fost spata si taiata solzisori se pune in uleiul in care am prajit putin costita. Se pune sare si piper. Se amesteca bine si cand scade se mai adauga apa. Cand este suficient de mult pregatita, se pune zahar si se lasa in continuare la calit. La final se adauga oteltul balsamic. Se mai lasa  3-5 minute sa scada. Am preferat ca ceapa sa nu scada foarte mult.

Costita afumata si ceapa caramelizata se serveste cu smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

alilianaa 1

15.07.2013, 22:22

haaa???multumesc

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 01:40

ahhh de cand nu am mai mancat o costita asa buna ca la noi

alilianaa 1

16.07.2013, 07:03

adevarul ca unele preparate sunt doar aici. Chiar daca le mai gasim si prin alte locuri. O sa fie timp sa redesoperi aromele de la noi. Multumesc Ligia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Topala alba" cu mamaliguta