Cornulete de post cu rahat sau gem de mere

de madalina27 in Dulciuri, 10 Dec 2010 | 11113 vizualizari

 

FOARTE FRAGEDE

 

INGREDIENTE

  • 0,5ml bere,
  • 1l ulei,
  • 1 cub de drojdie
  • faina cat cuprinde si un pic de sare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu rahat sau gem de mere:

Se amesteca toate ingrediente,apoi din toata coca luam bilute pe care le intindem intr-o foaie foarte subtire peste care punem gem rulam si apoi taiem bucati de maxim 2 cm si le asezam in tava la foc potrivit timp de 30-40 de min.Daca vrem sa facem forma de cornulet,taiem foaia in forma rotunda apoi taiem coca in triunghiuri punem o bucatica de rahat pe fiecare bucata de coca si rulam.Dupa ce s-au copt se scot din tava si se dau prin zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu rahat sau gem de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu gem si bezea