Cornulete cu nuca si dulceata

de Dea_Dea in Dulciuri, 20 Mar 2014 | 4511 vizualizari

 

Cand n-are omul de lucru isi face :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 3-4 linguri dulceata de prune
  • 3-4 linguri de nuca macinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca si dulceata:

Aluatul se intinde foaie si se taie in patratele.

Se pune nuca amestecata cu dulceata si se ruleaza patratelele pe diagonala.

Se pun cornuletele in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.


TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca si dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]