Cordon bleu

de vero_closca in Pui, 27 Mai 2010 | 11172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri piept de pui
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se invelesc fileurile cu folie alimentara si se bat usor cu ciocanul ca sa se intinda.se presara cu sare si piper fiecare bucata. Se aseaza deasupra cate o felie de cascaval si cate o felie de sunca(eu am pus bastonase de cascaval si sunca ramase de la micul dejun) si se ruleaza strans.

Se trec rulourile prin faina,oul batut cu putina sare si piper,apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se servesc cu piure de cartofi,sote de legume sau orez alaturi de o salata de sezon.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sylvia 1

27.05.2010, 23:51

Buna mancarica ma inscriu si eu la o portie, furculite si de la mine

nadina73 1

28.05.2010, 01:13

si eu ma inscriu mai e ?las furcile si vin

mariaana 1

03.06.2010, 11:44

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]