Corabioare

de adellyna in Dulciuri, 21 Noi 2014 | 6615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 400 g faina
  • un praf de sare
  • zahar pudra
  • 100 g nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare:

Macinam nuca

Taiem untul, il punem intr-un bol si asteptam pana este suficient de moale sa turnam faina si nuca

Amestecam pana devine o coca ferma si nu se lipeste de mana

Se formeaza un rulou de aproximativ 3 cm si se taie diferite forme

Le asezam intr-o tava netapetata

Bagam in cuptorul incins aproximativ 15 minute

Presaram zaharul pudra imediat ce le scoatem din cuptor

 

 

TIPS-URI

1

Aluatul nu trebuie sa fie amestecat prea mult timp

2

Trebuie sa fie scoase din cuptor albe

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de ton