Copanele si aripioare de pui crocante

de Dya Daniela Andrei in Pui, 4 Sep 2015 | 7663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 4 aripioare de pui
  • 2 oua mari
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele si aripioare de pui crocante:

Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita.

Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai.

Le asezam intr-o tigaie cu ulei incins si le rumenim la foc potrivit.

Se servesc calde sau reci cu sos de rosii sau mujdei de usturoi.

 

TIPS-URI

1

Malaiul se poate inlocui cu fulgi de porumb maruntiti.

2

Pentru sosul de rosii am folosit: suc de rosii, chilli, busuioc, un catel de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele si aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]