Copanele de pui cu cartofi la cuptor

de Gherca Daniela in Pui, 30 Mar 2015 | 4864 vizualizari

 

O mancare gustoasa care nu necesita multa munca in a-l prepara.

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele de pui
  • 1 plic condiment cu arome indiene
  • ulei de masline
  • o jumatate cescuta de vin alb
  • 3 cartofi mari
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi la cuptor:

Curatam bine copanele de pene/puf (eu le-am parlit putin la flacara aragazului) si le spalam cu apa rece.

Intr-un bol punem condimentele din plic cu 50ml ulei de masline, omogenizam si peste, punem copanelele, amestecam bine si turnam totul in punga de la plicul de condimente impreuna cu vinul. Inchidem bine punga si o asezam intr-o tava, iar cu ajutorul unei scobitori intepam de 2-3 ori pentru a nu se umlfa. Dam la cuptorul preincalzit cca.20-30min (depinde de cuptor).

In acest timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii mai groase, presaram putina sare si ii turnam in tava dupa ce scoatem punga din cuptor si mai lasam pana se rumeneste totul frumos deasupra. Noi am servit cu sos de aioli, dar puteti alege o salata, muraturi!

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu galuste