Conopida pane

de cocolina in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2012 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 1 conopida mai mare
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se curata de foi se taie  buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce a fiert se pune intr-un strecurator ca sa se scurga bine de apa.

Se prepara compozitia din 3 oua , putina faina si sare  se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.

Bucatile de conopida le condimentam cu putin piper si sare .

Luam o tigaie si punem ulei in ea sa se incalzeasca.

Trecem bucatile de conopida prin compozitia de ou si faina si le punem sa se prajeasca.

Le lasam putin pe o parte si le intoarcem pana se prajesc uniform pe toate partile.

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe o farfurie acoperita cu hartie de bucatarie .

Se poate servi rece sau calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida impanata