Conopidă cu maioneză

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2012 | 7368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o conopidă de 1 kg (aproximativ)
  • - 3 linguri maioneză
  • - 2 linguri smântână
  • - 3 căţei de usturoi
  • - sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu maioneză:

Mai întâi pregătim conopida: se spală, se rupe sau se taie în bucheţele potrivite şi se pun la fiert în foarte puţină apă clocotită, numai cât să le cuprindă. Se fierb apoi se strecoară şi  se lasă să se răcească.

Maioneza se amestecă cu smântâna, usturoiul tocat, sare şi piper alb. Conopida rece se pune într-un castron înalt şi cu ajutorul blenderului se toacă  Eu o prefer mai fină, dar să se simtă textura acesteia. Se amestecă cu maioneza, se potriveşte de sare şi se aranjează pe platouri sau în castronele şi se ornează cu măsline, pătrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu maioneză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lilik 1

23.11.2012, 22:43

ff buna

Geanina87 1

23.11.2012, 22:56

Imi place

andreea_angelo 1

25.11.2012, 14:54

bunaaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida