Conopida cu ciuperci si smantana

de ianculubita in Mancaruri de legume, 14 Noi 2013 | 15307 vizualizari

 

Pentru ca e sezonul,va recomand o gustoasa mancare cu conopida.

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica
  • 500g ciuperci
  • 300ml smantana lichida
  • 2linguri ulei
  • 1ceapa mica
  • 1cana cu lapte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ciuperci si smantana:

Conopida buchetele,le oparim 5min in apa cu sare,le scoatem si le lasam sa se scurga;in cratita cu ulei incins punem ceapa la calit,adaugam conopida,dupa cateva minute ciupercile feliate,amestecam sa nu se lipeasca iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu lapte,1cana cu apa putina sare si lasam sa fiarba 20-30min;dupa acest timp,mai potrivim de gust,adaugam smantana,lasam cateva minute pe foc sa se ingroase sosul apoi servim.

TIPS-URI

1

laptele este optional la fiert,eu pun mereu,mai ales cand gatesc ciuperci,pentru ca intareste culoarea alba a preparatului

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut cu sunca si ochiuri