Conopida cu ciuperci si smantana

de ianculubita in Mancaruri de legume, 14 Noi 2013 | 15683 vizualizari

 

Pentru ca e sezonul,va recomand o gustoasa mancare cu conopida.

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica
  • 500g ciuperci
  • 300ml smantana lichida
  • 2linguri ulei
  • 1ceapa mica
  • 1cana cu lapte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ciuperci si smantana:

Conopida buchetele,le oparim 5min in apa cu sare,le scoatem si le lasam sa se scurga;in cratita cu ulei incins punem ceapa la calit,adaugam conopida,dupa cateva minute ciupercile feliate,amestecam sa nu se lipeasca iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu lapte,1cana cu apa putina sare si lasam sa fiarba 20-30min;dupa acest timp,mai potrivim de gust,adaugam smantana,lasam cateva minute pe foc sa se ingroase sosul apoi servim.

TIPS-URI

1

laptele este optional la fiert,eu pun mereu,mai ales cand gatesc ciuperci,pentru ca intareste culoarea alba a preparatului

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (11)

adry88 1

14.11.2013, 13:11

tare buna

bianca92 1

14.11.2013, 15:47

interesant si sanatos. O sa incerc si eu

ianculubita 1

15.11.2013, 09:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]