Concurs “Salata celebra”: Salata cu ton si fusilli

de Bucataras in Salate, 2 Mai 2009 | 7761 vizualizari

 

Bianca intra prima in concurs.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr paste fusilli
  • o conserva de ton in suc propriu
  • salata verde
  • ardei capia
  • o ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr telemea de oaie (puteti folosi de vaca)
  • o cana de iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Concurs “Salata celebra”: Salata cu ton si fusilli:

Prefer sa folosesc conserve de ton in suc propriu in detrimentul celor in ulei. Pastele fusilli sunt in trei culori: verde de la spanac, rosii de la pasta de rosii si albe de la faina de grau.

Se pun la fiert pastele fusilli in apa cu sare si putin ulei de masline.
Intre timp taiem salata verde, ardeiul capia, ceapa marunt si usturoiul feliute subtiri si le punem in bolul de salata.

Apoi taiem telemeaua cubulete si adaugam tonul scurs.

Pastele scurse si clatite o secunda le adaugam in bolul de salata. Iaurtul il amestecam cu sare cu verdeturi (sau condimente de salata) si il turnam in bol. Omogenizam ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Concurs “Salata celebra”: Salata cu ton si fusilli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene