Drojdia o amestecam cu 1 lingura de zahar, 50 ml lapte caldut si putina  faina. Omogenizam si lasam la loc caldut pana se umfla si apar basicute  la suprafata.
Punem maiaua in cuva masinii de paine, adaugam apoi oul, restul de  zahar, sarea, untul topit si racit, coaja de portocale, laptele ramas si  faina putin cate putin. Framantam pana se inglobeaza toate  ingredientele si obtinem un aluat elastic. Lasam la crescut pana isi  dubleaza volumul.
Untul moale la temperatura camerei se amesteca intr-un castron impreuna cu zaharul si scortisoara. 
Framantam putin aluatul, sa-i scoatem aerul, si-l intindem pe masa usor  infainata intr-o foaie dreptunghiulara de cca 1 cm grosime. Ungem foaia  cu 3/4 din amestecul de unt cu scortisoara, apoi rulam foaia pe lungime,  cat mai strans posibil. Cu un cutit bine ascutit taiem ruloul in  jumatate, pe lungime, lasand cativa centimetri la un capat. Cele 2 fasii  de aluat le rasucim, incercand pe cat posibil sa lasam in exterior  partea taiata. Rasucim si unim capetele formand colacul, pe care-l punem  intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem cu restul de unt cu scortisoara si dam la cuptor la foc mediu pentru vreo jumatate de ora, pana se rumeneste frumos.