Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat

de Sorinnaa in Dulciuri, 7 Ian 2014 | 27630 vizualizari

COMENTARII (9)

Cris2711 1

07.01.2014, 19:28

Fain au iesit!

Ela68 1

07.01.2014, 19:47

foarte bune ! asteptam sa le umpli

Bunica 1

07.01.2014, 19:52

Si dupa ce le umpli sa arunci cu ele in noi........ca nu ne suparam sa fim batuti cu eclere))

Sorinnaa 1

07.01.2014, 20:03

Bunica, cu cea mai mare placere.

- Andreea - 1

08.01.2014, 07:25

Ador eclereleeeeeeeeeeeee

MotanLaOale 1

08.01.2014, 08:26

MihaelaB79 1

23.01.2014, 09:20

ce tb sa fac sa nu se mai lase dupa ce le scot din cuptor?ele cresc frumos dar cand le scot se lasa...

MihaelaB79 1

23.01.2014, 09:21

Sorinnaa 1

07.02.2014, 20:40

mihaela, nu trebuie sa deschizi usa la cuptor cand ele se coc sau nu este faina buna. eu am folosit boromir 000 si am mai incercat si 650 si de fiecare data ies excelent.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]