Clatite cu carne

de dantes in Porc, 7 Iun 2018 | 4583 vizualizari

 

"Picnicul Bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • Pentru Clatite
  • 300 g faina
  • 1 ou
  • apa minerala
  • Pentru umplutura
  • 1 Kg pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu carne:

Prima data preparam 10 clatite simple, amestecam faina cu oul si putina sare, adaugam apa minerala pana obtinem o compozitie subtire din care facem clatitele.

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei; intre timp tocam carnea pe care o adaugam peste ceapa calita si o mai lasam la calit, cand este gata, adaugam patrunjelul verde tocat marunt si condimentam cu sare, piper dupa gust.

Pe fiecare foaie de clatita punem cam doua linguri din compozitia cu carne si le impaturim.

Clatitele astfel formate se pun intr-o tava de copt tapetata cu hartie si se da la cuptor 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc marinata, la gratar