Clafoutis cu cocos si ananas

de rodicamaria in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 3681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie compt ananas rondele
  • 100 g zahar
  • 90 g faina
  • 80 g fulgi cocos
  • 250 ml lapte cocos
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • unt pt.uns tava
  • o tava rotunda cu diametrul 23 cm
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu cocos si ananas:

Se unge tava cu unt si se aseaza feliile de ananas,taiate in doua sau chiar in patru,sa incapa cat mai multe.

Ouale se amesteca cu zaharul.Apoi se adauga laptele de cocos ,se amesteca si apoi se adauga laptele.Se omogenizeaza  bine.

Se adauga apoi fulgii de cocos si faina amestecand repede cu telul ca sa nu se formeze cocoloase.

Se toarna amestecul in tava peste feliile de ananas.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade si se coace pana trece proba cu scobitoarea.

Se taie cand este complet rece.

TIPS-URI

1

Cutia cu lapte de cocos am scos-o din frigider si am pus-o pe calorifer(cam 15-20 min),sa se incalzeasca si sa se omogenizeze continutul.Apoi am deschis-o si am folosit-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

03.02.2013, 11:08

Bun..

Bya Ralu 1

03.02.2013, 12:28

Zamfira 1

03.02.2013, 13:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]