Clafoutis cu cocos si ananas

de rodicamaria in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 3472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie compt ananas rondele
  • 100 g zahar
  • 90 g faina
  • 80 g fulgi cocos
  • 250 ml lapte cocos
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • unt pt.uns tava
  • o tava rotunda cu diametrul 23 cm
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu cocos si ananas:

Se unge tava cu unt si se aseaza feliile de ananas,taiate in doua sau chiar in patru,sa incapa cat mai multe.

Ouale se amesteca cu zaharul.Apoi se adauga laptele de cocos ,se amesteca si apoi se adauga laptele.Se omogenizeaza  bine.

Se adauga apoi fulgii de cocos si faina amestecand repede cu telul ca sa nu se formeze cocoloase.

Se toarna amestecul in tava peste feliile de ananas.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade si se coace pana trece proba cu scobitoarea.

Se taie cand este complet rece.

TIPS-URI

1

Cutia cu lapte de cocos am scos-o din frigider si am pus-o pe calorifer(cam 15-20 min),sa se incalzeasca si sa se omogenizeze continutul.Apoi am deschis-o si am folosit-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“Muhalabieh”