Ciuperci umplute

de cristina1985 in Mancaruri de legume, 24 Mai 2021 | 2673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • 2 lg ulei masline
  • cascaval
  • sare
  • Alte ingrediente:
  • 1 lg ulei masline (uns tava)
  • 1 lg ulei masline (uns ciuperci)
  • 400 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se unge o tava cu ulei (36x23 cm).Ciupercile se curata, se spala,se rup coditele.Ungeti cu ulei, ciupercile, iar coditele le taiati marunt. Presarati sare peste ele  si puneti coditele tocate, in fiecare palarie.

Se face un amestec din : patrunjel tocat marunt ,usturoi zdrobit, sare si 2 lg ulei masline.Se pune acest amestec in fiecare ciuperca, iar deasupra  puneti feliute de cascaval .Se toarna apa, printre ele si se coace in cuptorul preincalzit timp de 1 ora. 

Se poate servi cu gratar /pulpe pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]