Ciuperci umplute

de PapaVio in Porc, 24 Feb 2014 | 4062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci albe,500g
  • carne tocata de porc(cantitatea difera in functie de marimea ciupercilor)
  • un ou
  • sare,piper
  • marar tocat
  • smantana,300g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam si curatam ciupercile apoi rupem coditele si le. tocam marunt. Intr-un vas punem carnea tocata,spargem un ou,adaugam coditele tocate,mararul,sarea,piperul si amestecam bine. Umplem ciupercile si le punem intr-un vas uns cu unt si le dam la cuptor pt cca.15 min.

Cand sunt gata le scoatem si turnam smantana amestecata cu putin marar.

Gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat