Ciuperci si dovlecei pane

de -tony- in Mancaruri de legume, 21 Ian 2013 | 7142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l bere
  • faina alba
  • 6-8 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si dovlecei pane:

Berea se pune la congelator si se lasa pina aproape ingheata(asa nu va face spuma cind pregatim compozitia).Se pune bere intr-un castron si se adauga faina,amestecind cu telul pina obtinem un aluat asemanator unei smintini groase.Adaugam sare si piper dupa gust.

Ciupercile le curatam,le taiem piciorusele si partea rasucita catre picior ptr a obtine o suprafata dreapta.Se presara sare in interiorul ciupercii si se pune cu gura in jos.Se lasa pentru 5-10 minute pentru a lasa apa din ele.

Se taie dovlecelul in felii cit mai lungi,se presara sare peste si se lasa se se scurga de apa.

Intr-o tigaie incingem ulei circa 1 cm jumatate ,cind acesta este incins incepem sa dam ciupercile si dovleceii prin aluat .Prajim pe o parte pe alta circa 2 minute pe fiecare parte.

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Rocsi 1

21.01.2013, 20:15

Foarte gustoase

Bunica 1

21.01.2013, 20:30

Astea da .Trimite si la mine cateva din fiecare!

elucubratiiculinare 1

21.01.2013, 22:44

poza e de milioane si sigur si ce e in ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]