Ciuperci pane

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2012 | 4974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci albe
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se curata apoi se spala bine ciupercutele si se lasa 10 minute la scurs.
Se sterg cu un prosop de hartie, se dau bine prin ou batut cu sare si piper apoi se trec prin pesmet. Va puteti ajuta cu ajutorul a doua scobitori. Eu asa am procedat. Se prajesc in tigaia cu ulei incins.
Se intorc cu grija pe toate partile iar dupa ce sunt gata se scot pe un servetel de hartie astfel incat sa absoarba surplusul de ulei.

Sunt delicioase alaturi de un mujdei:D!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:38

ce bunatate

iry-gabriela 1

28.02.2012, 21:27

place

Rahela Velicu 1

03.06.2021, 14:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane