Ciuperci la cuptor

de LidiaChivu in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 17617 vizualizari

 

E vineri, e post, dar asta nu ne împiedică să avem o cină delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci (eu am folosit albe şi brune)
  • o legatură de mărar
  • 1 jumătate de legătură de pătrunjel
  • o căpăţână de usturoi
  • 40 ml ulei
  • aprox. o jumătate de linguriţă de sare grunjoasă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Se spală şi se toacă verdeaţa, apoi se curăţă şi se toacă mărunt şi usturoiul. Se spală ciupercile, se desfac codiţele, care se toacă cubuleţe. Restul ciupercilor se aşază în vasul de yena sau tava de la cuptor, cu pălăriile în sus. Se amestecă toate ingredientele (respectiv codiţele tocate cu usturoiul, verdeaţa, sarea şi uleiul), se umplu pălăriile ciupercilor şi se dau la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 20-30 de minute. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Ciupercile pot fi doar şterse, nu neapărat spălate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]