Ciuperci champignon cu telemea si marar

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 8531 vizualizari

 

Cand ai pofta de un gratar mai putin carnos :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cu palariutele intacte :D
  • 400g branza telemea
  • 1 ou mare
  • marar
  • 2-3 capatani de usturoi
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu telemea si marar:

Ciupercile se spala, se taie coditele (care se pot folosi pentru tocanite, de ex) si se curata de pielita.

Branza telemea se rade si se amesteca bine cu oul si mararul. Usturoiul se taie feliute subtiri.

Se pune un praf de piper in palariuta, apoi cateva feliute de usturoi, apoi o lingura din amestecul de branza.

Se pot pregati pe gratar, la cuptor sau in tigaie (in ultimul caz e nevoie de putin ulei pentru a nu se prinde). Se tin pe foc pana cand se inmoaie palariutele si se leaga amestecul cu branza si ou.

 

TIPS-URI

1

Pot fi preparate si cu branza de burduf, dar atunci nu mai amestecam cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu telemea si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]