Ciulama de pui de casa

de marcela1979 in Pui, 19 Oct 2012 | 4936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pui de casa
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • ulei
  • 2 linguri faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui de casa:

Se prind puii si se taie, se curata de pene si se portioneaza.

Se curata ceapa, morcovul si se spala. Ceapa se toaca, ardeiul se toaca marunt si morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o cratita se pune ulei la incins, se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat si morcovul razalit. Se adauga bucatile de pui si se calesc putin. Se adauga apa si se lasa sa fiarba puiul.

Cand puiul e fiert se face o ingroseala din faina alba si lapte care se toarna in cratita amestecand continuu sa nu se prinda. Se adauga vegeta si piper dupa gust. La final se adauga frunzele de patrunjel tocat.

Se serveste cu mamaliga  si muratura de sezon. Eu am servit cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

19.10.2012, 20:52

Mmmm chiar imi place

mirela0911 1

19.10.2012, 21:53

Mai ales cu mamaliga....

Lau 1

20.10.2012, 14:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana