Ciulama de pui de casa

de marcela1979 in Pui, 19 Oct 2012 | 5000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pui de casa
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • ulei
  • 2 linguri faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui de casa:

Se prind puii si se taie, se curata de pene si se portioneaza.

Se curata ceapa, morcovul si se spala. Ceapa se toaca, ardeiul se toaca marunt si morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o cratita se pune ulei la incins, se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat si morcovul razalit. Se adauga bucatile de pui si se calesc putin. Se adauga apa si se lasa sa fiarba puiul.

Cand puiul e fiert se face o ingroseala din faina alba si lapte care se toarna in cratita amestecand continuu sa nu se prinda. Se adauga vegeta si piper dupa gust. La final se adauga frunzele de patrunjel tocat.

Se serveste cu mamaliga  si muratura de sezon. Eu am servit cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu praz si zucchini