Ciorbita de pui

de Larisel in Ciorbe, 9 Dec 2013 | 5250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare plus o spinare taiata in doua
  • 2 morcovi
  • un pastarnac micut
  • cateva felii de telina
  • o ceapa medie
  • 2 linguri bulion sau suc de rosii
  • o lingura de ulei
  • 500 ml bors
  • sare
  • patrunjel
  • taietei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Pregatim carnea si apoi o punem intr-o oala in care adaugam apa in functie de cata cantitate de ciorba vrem sa facem. Eu am pus cat sa le acopere si sa le depaseasca cu 2-3 degete. Punem apa si sare si lingura de ulei.

Legumele le taiem ca pentru ciorba, morcovul cubulete sau felioare, ceapa marunt, pastarnacul si telina la fel marunt. Le mai putem da si pe razatoare, acum depinde de fiecare cum prefera. 

Cat timp pregatim legumele, verificam si carnea, o spumam si apoi cand s-a fiert(furculita intra usor) le adaugam si pe acestea.

Cand legumele sunt aproape fierte punem bulionul sau sucul de rosii si apoi borsul.

Lasam borsul sa fiarba, verificam gustul si punem taieteii.

Cand este aproape gata, punem si patrunjelul tocat, lasam sa dea un clocot si ciobita este numai buna de papat!

 

TIPS-URI

1

Mie imi place si leusteanul..dar din pacate nu am avut la momentul in care am facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa