Ciorbita de dovlecei

de susu in Supe/Ciorbe, 17 Oct 2013 | 3881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Varianta 1
  • 2 dovlecei mari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 leustean
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei verde
  • frunze de ceapa verde
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • marar
  • bors sau zeama de corcoduse pentru acrit
  • 500 gr rosii,
  • 1/2 taiate cubulete si restul suc de rosii

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de dovlecei:

Varianta mod de preparare 1:

Calim ceapa tocata dupa care adaugam la calit ardeiul, albitura cubulete, cateva frunze de telina, patrunjel, ceapa verde si apoi dovleceii cubulete. Cand au fiert legumele adaugi rosiile, verdeata si la sfarsit pasta de corcoduse. Potrivesti de sare si inchizi focul. Adaugi restul de verdeata si acoperi. Eu am folosit si boia dulce. Este buna atat calda cat si rece.

Varianta 2

Bati iaurt gras sau lapte batut cu cateva oua dupa care lasi ciorba sa se raceasca un pic. Adaugi treptat cate un polonic de ciorba la amestecul de iaurt si amesteci dupa care procedezi la fel pana ajungi la aceeasi temperatura dupa care se adauga la ciorba. Nu varsam iaurtul direct in oala pentru ca se va branzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de castraveti