Ciorbita de conopida si morcovi cu bors

de Mihaela11_jo in Ciorbe, 5 Mai 2011 | 4795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 conopida de marime medie
  • -3-4 morcovi mari
  • -1 ceapa mica
  • -2 lingurite Vegeta ( sau Legume Delikat)
  • -2 lingurite bors Delikat cu legume
  • -1 cutie smantana Nestle( 170gm)
  • -4 linguri ulei de masline
  • -2 lingurite faina
  • -1 lingurita de sare
  • -2 litri apa fierbinte
  • -frunza de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida si morcovi cu bors:

Conopida se spala si se desface in buchete mici. Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.

Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul. Se calesc pana ceapa ia culoare aurie; in acest fel supa va lua culoare de la morcovul calit. Se adauga apa fierbinte si buchetele de conopida; se adauga sarea si Vegeta; se fierb 20 de minute. Se adauga apoi borsul si se mai fierbe ciorba inca 5 minute.

La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel. Se drage cu smantana frecata cu 2 lingurite de faina. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida si morcovi cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]