Ciorbita cu pulpa de porc

de Ina in Ciorbe, 2 Feb 2012 | 4297 vizualizari

 

Atat de buna pe frigul asta ... :-bd

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • o ceapa
  • un morcov 
  • 1/3 capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • 3 cartofi
  • 150 g amestec mexican
  • o cutie cu rosii in bulion
  • sare
  • 700 ml de bors  de casa
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu pulpa de porc:

Pulpa de porc se taie cubulete, pe care le dam un 2-3 clocote  in apa cu putina sare. Scurgem apa si clatim bucatile de carne de eventuala spuma ramas

Tocam legumele proaspete si le inabusim in 2-3 linguri cu ulei, adaugam apoi sare, amestecul de legume mexicane si 2-3 litri de apa si lasam sa fiarba totul la foc mic. Dupa 5-10 minute adaugam cubuletele  de carne, iar cand totul este aproape fiert punem si cartofii taiati cubulete. 

Cand si cartofii sunt fierti, adaugam sucul de rosii, iar la final borsul fierbinte. Potrivim de sare, oprim focul si presaram leustean din belsug.

Servim fierbinte, cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba ardeleneasca de porc cu tarhon si smantana