Ciorbica de curcan

de epurasha2bb in Ciorbe, 19 Noi 2010 | 7141 vizualizari

 

am papat cu mic cu mare! :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de carne ( spatele portionat, pipota, gatul, aripa)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 linguri bulion
  • frunze de leustean, patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura bors Maggi
  • 1 ou(optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de curcan:

Se fierbe carnea si se indeparteaza spuma.Se mai adauga apa incalzita si se lasa sa fierba bine de tot.Cand e fiarta carnea adaugam legumele curate de coaja si tocate marunt.Se adauga sare si se mai lasa sa fierba impreuna.Cand e aproape gata se adauga o lingura de praf de bros magic si se mai lasa putin sa se dizolve bine.Ultima data se pune deasupra verdeata tocata fin sau o puteti pune si direct in farfurie in momentul servirii .Daca va place dreasa cu ou atunci bateti oul cu o lingurita de otet si adaugati-l in oala, opritifocul si puneti capacul.Eu una prefer fara ou , eventual cu fidea si cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci a la grec