Ciorba taraneasca de vacuta

de cristeena20 in Ciorbe, 22 Noi 2012 | 9882 vizualizari

 

Aceasta supa cred ca este cea mai apreciata in Romania...pentr mine este si cea mai buna.

 

INGREDIENTE

  • - Carne de vitel (cca 300 gr)
  • - legume (3 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina mica, ardei gras, fasole verde pastai, conopida, mazare verde, 3 cartofiori, 2 rosii, o bucata de varza, 1/2 ceapa; o bucata de praz )
  • - suc de rosii
  • - frunza de telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Carnea de vitel o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare (eu am fiert-o 15 minute in cucta)

Pregatim legumele. Ciorba este ff gustoasa daca are o amre varietate de legume. Din lista pe care am scris-o nu am avut radacina de patrunjel si de telina (aici nu se gasesc) , in rest am pus din fiecare cate putin. 

Cand carnea e fiarta, moale, aduagam pe rand- ceapa, prazul taiate marunt, morcovii cubulete si restul radacinoaselor, fasolea verde, mazarea, ardeiul. frunza de telina intreaga.

Dupa 10 minute, adaugam cartofii, conopida, rosiile decojite si taiate cubulete, varza taiata marunt. 

Cand toate legumele s-au fiert gustam de sare, eventual adaugam putin ardei iute  si apoi suc de rosii dupa gust , cat sa fie maia crisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta