Ciorba taraneasca de porc

de Criss in Ciorbe, 30 Iul 2014 | 8992 vizualizari

 

Ciorba taraneasca, cu legume proaspete si leustean e printre preferatele mele. Indiferent ca e cu vita, pui sau porc sau pur si simplu doar cu legume proaspete, e la fel de buna si gustoasa, mai ales daca puneti si o legatura de leustean verde, proaspat. De aceasta data am facut o ciorba cu carne de porc slaba si legume la alegere si in functie de ce aveti pe acasa .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 300 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 redacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 gulie
  • 3 cartofi
  • 1 bol pastai de fasole galbena
  • 2 rosii
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura leustean proaspat
  • sare dupa gust (sau Delikat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala. Cu o paleta se aduna spuma formata, de mai multe ori pentru a ramane supa limpede si clara.  Ceapa, ardeiul, morcovii, telina si patrunjelul se taie cubulete si se calesc intr-o tigaie in putin ulei. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele calite si pastaile de fasole. Dupa ce si fasolea e aproape fiarta se adauga cartofii si gulia taiate cubulete, apoi rosiile decojite si tocate marunt si se lasa ciorba sa fiarba pana cand toate legumele sunt fierte. Se adauga sare dupa gust si la final leusteanul tocat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Criss 1

31.07.2014, 05:46

Criss 1

31.07.2014, 05:46

Multumesc mult pentru aprecieri.

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 10:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc