Ciorba taraneasca cu carne de vacuta

de Panacris in Ciorbe, 3 Noi 2012 | 5694 vizualizari

 

O noua varianata a ciorbitei de vacuta!

 

INGREDIENTE

  • piept de vacuta cu os 1000 g,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • telina 1 bucata mai mica,
  • pastarnac 1 bucata,
  • dovlecei 2 bucati,
  • fasole verde 200 g,
  • ardei verde sau rosu 1 bucata,
  • rosii 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel verde,
  • leustean verde,
  • foi de dafin 1 bucata,
  • piper boabe,
  • enibahar 1 boaba,
  • cimbru,
  • bulion Panacris 200 ml,
  • ou 1 bucata.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de vacuta:

Ceapa se curata, se spala, sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa, punandu-se la fiert impreuna cu mirodeniile si legumele in oala minune. Se lasa la fiert cca. 30 de minute, apoi se pune la racit, ptr a se putea deschide capacul mai repede.  Ciorba se asezoneaza cu sare,  piper si bulion, ( eventual o cana de bors ;) ) lasandu-se la fiert inca 5 minute. Dupa ce se stinge focul, se toarna, in fir subtire, oul batut, pentru a se obtine efectul de zdrente.  La servire se presara patrunjel si leustean taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui