Ciorba dupa taierea porcului

de adela1981 in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 8180 vizualizari

 

Nu stiam ce denumire sa-i pun, fiindca este o ciorba cu de toate, noi o pregatim a doua zi dupa sacrificarea porcului, este o ciorbica foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne cu os
  • 500 gr carnati de casa ( doar compozitia, ramasite care nu sunt umplute in mat)
  • 1 ou
  • 100 gr creier de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • o bucata de telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 varza mica murata
  • moare (zeama de varza murata, dupa gust)
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dupa taierea porcului:

Carnea  cu os se taie bucatele (de preferat muschiulet cu os), iar compozitia de carnati  se amesteca cu oul batut si se formeaza perisoare. Se pune la fiert carnea si perisoarele si se ia spuma. Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi mici, varza se taie marunt. Adaugam creierul curatat de pielita si spalat si  legumele. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.

Dupa ce este gata fiarta carnea se acreste cu moare dupa gust si se mai potriveste de sare daca e cazul, si se presara patrunjel verde tocat.  Servim cu multaaa  smantana, este o ciorbica consistenta si tareee buna!! Compozitia de carnati ii da un gust deosebit ciorbei, asa putin usturoiat :)  Asta este tot, va doresc pofta mare!!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce legume doriti, ciorbica asta variaza de la un porculet la altul :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dupa taierea porcului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc á la grec