Ciorba din carne de porc cu os

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 8 Feb 2011 | 5405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 kg carne de porc cu os bors 
  • fidea
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de porc cu os:

Puneti carnea la  fiert aprox 1h;verificati daca e fierta cat de cat.Adaugati ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.

Daca au fiert legumele adaugati fideaua si mariti focul.Spre final adaugati  borsul si  lasati pe foc aprox 5 minute.Se stinge focul,se potriveste de sare si piper!

Se serveste cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc cu os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat