Ciorba de sfecla de post

de susu in Mancaruri de post, 25 Ian 2014 | 6616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle potrivite (o farfurie cu varf)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • patrunjel, leustean, frunze de telina
  • zarzare sau acritura
  • 1 lgt curry
  • ulei
  • 1 lingura boia dulce
  • vegeta
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla de post:

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras, ardeiul tocat, legumele date prin razatoarea mare si adaugam apa fiarta. Spre sfarsit cand au fiert legumele adaugam condimentele, verdeata, borsul si pasta de rosii. Servim mai mult rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]