Ciorba de pui cu taietei de casa

de Florin A in Ciorbe, 13 Mar 2016 | 6059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pui
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 bucata de telina
  • ardei gras verde/galben/rosu
  • taietei de casa (din doua oua si faina cat cuprinde)
  • 300 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • 700 ml bors de casa (umplut cu tarate)
  • verdeturi proaspete: leustean, patrunjel
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu taietei de casa:

Fierbem tacamurile de pui (adunand spuma formata, ori de cate ori este necesar).

Adaugam legumele tocate si le fierbem cam 20 de minute.

Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii, lasam sa dea in clocot si adaugam taieteii.

Continuam fierberea inca 5 minute aproximativ. Presaram verdeturile tocate marunt.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui, cu cartofi - Reteta gustoasa pentru intreaga familie