Ciorba de pui a la grec

de Aletta in Ciorbe, 11 Ian 2016 | 9153 vizualizari

 

E o provocare pentru mine de fiecare data sa gatesc ciorba de pui a la grec si mandra va spun ca imi iese tot mai bine .
 

 

INGREDIENTE

  • piept de pui cca 300 g
  • o ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 buc. pastarnac
  • o buc telina
  • o legatura patrunjel verde
  • ardei galben si verde
  • vegeta
  • piper boabe
  • o ceasca de orez.
  • sare roz de Himalaya
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri de smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Intr-o oala de 5 l se pune apa rece cu sare pe foc.

Se adauga bucatile de pui si cand spumeaza se ia cu o lingura si se repeta pana cand nu mai este spuma de la pui.

Se adauga legumele curatate si spalate bine, taiate bucati.

Se condimenteaza si se lasa la foc mic timp de o ora.

Se adauga si orezul.

Se pregatesc galbenusurile amestecate bine cu zeama de lamaie si smantana.

Ardeiul l-am pus bucati mai mari si le-am scos la final impreuna cu legatura de patrunjel.

Se ia un polonic de ciorba si se adauga peste galbenusuri si se toarna in fir subtire inapoi in oala .

Se serveste cu ardei iute .

 

TIPS-URI

1

se poate adauga mai multa zeama de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

-Licurici- 1

12.01.2016, 06:32

Tare buna e!

Aletta 1

12.01.2016, 08:29

Licurici

dantes 1

12.01.2016, 09:03

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]