Ciorba de pui

de Florin A in Ciorbe, 30 Dec 2015 | 11582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pui
  • un litru de bors
  • 100 ml suc de rosii
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • o telina mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • doi cartofi
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • ardei gras galben
  • ardei gras portocaliu
  • sare dupa gust
  • verdeturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Carnea curatata si spalata, se pune la fiert, in apa rece.

La nevoie, se aduna spuma formata.

Intre timp se toaca legumele si se adauga in oala cu carne. Cand aceasta din urma este bine fiarta, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si borsul.

Se lasa sa dea ciorba in clocot de cateva ori, dupa care se opreste focul si se presara verdeturile.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean