Ciorba de porc cu carnati semiafumati

de gabrielagina in Ciorbe, 4 Sep 2013 | 4621 vizualizari

 

Este o ciorba care mie imi place mult, ciorba de oase de porc, dar astazi am facut ceva diferit. Am adaugat carnati semiafumati si a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame oase de porc cu carne
  • 3-4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • telina sau pastarnac
  • 2-3 cartofi
  • sare
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu carnati semiafumati:

Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi.

Dupa ce acestea au fiert se adauga sarea si vegeta - doar daca va place in mancare- se adauga cartofii taiari cuburi si orezul. Cand sunt aproape fierte se adauga carnatii semiafumati si sucul de rosii. Cand toate sunt fierte se bat cele doua oua si se adauaga in ciorba. Se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc